Idag var det dags för fastedag igen. Kvällens middag blev en snabbfixad och fräsch bönsallad med en härligt smakrik keso. En rätt jag verkligen kan rekommendera!
♨ Lunch/middag: 1 person
⏰ ca 15 min
❤ 302 kcal/portion
Du behöver:
Bönsallad:
50 gram vita bönor
50 gram svarta bönor
¼ rödlök
40 gram fetaost (fetthalt 22%)
100 gram kalamata oliver
6 körsbärstomater
25 gram mixad sallad (säsongsmix)
1 tsk fryst basilika
Örtkryddad keso:
50 gram keso (fetthalt 4%)
½ tsk fryst hackad basilika
½ tsk fryst hackad persilja
½ tsk torkad timjan
....GÖR SÅ HÄR....
Bönsallad
Gör så här:
1. Skölj bönorna i ett durkslag, låt rinna av.
2. Skala och skär löken i tunna skivor.
3. Dela fetaosten i mindre bitar.
4. Dela körsbärstomaterna i halvor.
5. Blanda ihop bönor, rödlök, fetaost, oliver, tomater, basilika och sallad i en skål.
Örtkryddad keso
Gör så här:
1. Häll upp keson i en skål.
2. Stöt timjan i en mortel.
3. Rör ner basilika, persilja och timjan i keson.
4. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Servera bönsalladen med den örtkryddade keson.
Smaklig spis!
0
Bönsallad med örtkryddad keso (5:2-diet)
Etiketter:
5:2-diet
,
ca 15 minuter
,
Sallad
,
Vegetariskt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget
(
Atom
)
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar