♨ 4 personer
⏰ ca 45 min
Du behöver:
4 laxfiléer (á 125 gram)
1 påse fryst hackad spenat (450 gram)
1 pkt fetaost (150 gram)
1 burk smaksatt crème fraiche (basilika/soltorkade tomater)
olivolja
salt
nymalen svartpeppar
4 portioner vitt ris
....GÖR SÅ HÄR....
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Tina och vattna av spenaten med hjälp av en trådsil.
3. Lägg i spenaten i en bunke och smula ner fetaosten.
4. Tillsätt crème fraiche och rör om så att allt blandas.
5. Ringla lite olivolja i botten på en ugnsform.
6. Lägg i laxfiléerna och fördela spenat- och fetaoströran över fisken. Salta och peppra.
7. Ställ in i ugnsformen i mitten av ugnen i ca 30 min.
8. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
8. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
Servera laxfileérna med kokt vitt ris och en grön sallad.
Smaklig spis!
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar