Ibland behöver middagen gå snabbt att göra. Vad passar då bättre än riktigt smarriga kycklingwraps med en sötstark smak från en god mangochutney. Perfekta att ta med på vårens första pick-nick. Mums!
♨ 4 personer
⏰ ca 20 min
Du behöver:
4 kycklingfiléer
ca 1 msk grillkrydda
smör till stekning
1 rödlök
ca 100 gram mixad sallad
1 burk majs (150 gram)
½ ask coctailtomater (ca 125 gram)
ca 2 dl crème fraiche
1 dl majonäs
ca 3 msk mangochutney
4 tunnbröd (tortillabröd)
....GÖR SÅ HÄR....
1. Skär kycklingfiléerna i tunnare skivor och krydda dem med grillkrydda.
2. Smält smör i en stekpanna.
3. Stek kycklingskivorna tills de är genomstekta.
4. Skala och skiva rödlöken i tunnare skivor.
5. Dela tomaterna i halvor.
6. Häll crème fraiche i en skål.
7. Blanda ner majonäs och mangochutney.
Bred ut lite av mangochutneydressingen på ett tunnbröd eller tortillabröd, lägg på grönsaker, några kycklingskivor och rulla ihop.
Tips! Ska kycklingwrapsen avnjutas på pick-nicken så vänta med att lägga fyllningen i brödet tills det är dags att slå sig ner och äta.
Smaklig spis!
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar