fågel. Traditionellt smaksätts salladen med majonnäs och senap, men här kommer en lite smalare variant. Trots det så är den minst lika god.
♨ 4 personer
⏰ ca 15 min
Coleslaw:
ca ½ vitkålshuvud (ca 7 dl vitkål)
2-3 morötter
1 liten rödlök
2-3 dl turkisk yoghurt
2-3 msk balsamvinäger
salt
nymalen svartpeppar
....GÖR SÅ HÄR....
....GÖR SÅ HÄR....
1. Strimla vitkålen med kniv, osthyvel eller i matberedare.
2. Skala och hyvla morötterna med en potatisskalare.
3. Skala och strimla rödlöken tunt.
4. Blanda vitkål, morot och rödlök i en skål.
5. Rör ner turkisk yoghurt och balsamvinäger och blanda om väl. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Smaklig spis!
Smaklig spis!
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar