0

Ny smart funktion på bloggen!

Längst upp bredvid blogginläggets rubrik ligger numera en liten pratbubbla som visar hur många kommentarer ett inlägg har. En smart funktion som även förenklar för er som vill lämna kommentarer. Genom att klicka på pratbubblan kommer du nu direkt till inläggets kommentarsruta. Kan det bli enklare?

Hur kommenterar man ett blogginlägg?
Jag har förstått att alla inte är medvetna om hur man gör för att kommenterar ett inlägg på bloggen, så jag tänkte därför passa på att gå igenom hur du gör.

Förutom att använda dig av pratbubblan så finns det olika sätt att kommentera ett inlägg. Det vanligaste sättet är kanske att klicka på blogginläggets rubrik och sedan scrolla ner till botten av inlägget där du hittar kommentarsrutan. 

Ett annat sätt är att klicka på kommentarslänken som finns i sidfoten av det inlägg som du vill kommentera. Genom att klicka på länken kommer du direkt till inläggets kommentarsruta.

Lämna en kommentar:
Skriv din kommentar i meddelandefältet och välj därefter i rullisten vilket konto du vill använda. Har du inget av dessa konton väljer du istället "Namn/Webbadress" och skriver sedan ditt namn i namnfältet. Klicka på "Fortsätt" och därefter "Publicera".

Det går självklart också bra att lämna en anonym kommentar och då väljer du "Anonym" och därefter klickar du på "Publicera".

För att förhindra automatiska inlägg av t ex reklamlänkar så kommer du som väljer att publicera din kommentar som "Anonym" eller med "Namn/Webbadress" att få bevisa att du inte är något automatiskt program, robot. Skriv in teckenkombinationerna som visas i den övre rutan i textfältet och klicka därefter på "Publicera".

Din kommentar är nu publicerad.
Tack för din kommentar!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar