
♨ 4 personer
⏰ ca 20 min
Du behöver:
4 kycklingfiléer
ca 1 msk grillkrydda
smör till stekning
1 rödlök
ca 100 gram mixad sallad
1 burk majs (150 gram)
½ ask coctailtomater (ca 125 gram)
ca 2 dl crème fraiche
1 dl majonäs
ca 3 msk mangochutney
4 tunnbröd (tortillabröd)
....GÖR SÅ HÄR....
1. Skär kycklingfiléerna i tunnare skivor och krydda dem med grillkrydda.
2. Smält smör i en stekpanna.
3. Stek kycklingskivorna tills de är genomstekta.
4. Skala och skiva rödlöken i tunnare skivor.
5. Dela tomaterna i halvor.
6. Häll crème fraiche i en skål.
7. Blanda ner majonäs och mangochutney.
Bred ut lite av mangochutneydressingen på ett tunnbröd eller tortillabröd, lägg på grönsaker, några kycklingskivor och rulla ihop.
Tips! Ska kycklingwrapsen avnjutas på pick-nicken så vänta med att lägga fyllningen i brödet tills det är dags att slå sig ner och äta.
Smaklig spis!
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar